top of page

Aquesta gamificació ha estat creada per al curs de socials de 2n d'ESO. El projecte "El misteri de la Catedral de la Seu d'Urgell" pretén aplicar els principis de la gamificació en un context educatiu i té com a objectiu fomentar la motivació, l'interès pel món medieval, etc. Per a l'elaboració d'aquest projecte hem tingut la sort de comptar amb la col·laboració dels historiadors Carles Gascón i la Clara Arbués. Ells ens han ajudat a situar la història en un moment històric de la nostra ciutat. Alguns dels personatges que apareixen en aquesta gamificació, doncs, van existir realment així com fets històrics que tenen relació amb la construcció de la nostra Catedral. 

Les professores responsables del projecte som la Míriam Esteban i la Meritxell Nieto del Col·legi La Salle de La Seu d'Urgell. 

Sóc la Míriam, llicenciada en filologia catalana. Actualment imparteixo classes de català i socials.Vaig entrar al món de la gamificació arrel de l'assistència a les JGA de Madrid el curs passat. 

 

 

Sóc la Meritxell, llicenciada en filologia clàssica i psicologia. Actualment imparteixo classes de llatí, cultura clàssica, història i filosofia. Sóc responsable del Projecte Joc a l'escola i des de fa temps aplico l'aprenentatge basat en joc i la gamificació en les meves classes.

 

 

Sóc el Carles, doctor en història medieval. Treballo com a tècnic de patrimoni cultural del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i també imparteixo tutories d’història de l’art a la UNED. He estat convidat a participar al projecte de gamificació de la catedral d’Urgell per la Míriam Esteban i la Meritxell Nieto del Col·legi la Salle de la Seu d’Urgell. 

 

Totes les imatges d'aquesta pàgina són emprades amb finalitat didàctica i no comercial. 

 

Míriam Esteban

Twitter: @miriamestebsn

Meritxell Nieto

Twitter: @MeritxellNieto

Abril 2018

bottom of page